Rok 2016 v kostce

Zásadní a svižný.  Takový byl pro nás rok 2016. Ale vezmeme to pěkně od začatku
1. Rozloučení s korporátem

2. Loučení se s přáteli na Restaurant Day

3. Vydáváme se na dobrodružnou cestu

4. První farma maestra Valli . Brisighella, Emilia Romagna

5. Druhá farma. Castiglione Messer Raimondo, Abruzzo

6. Farma Tularu. Rieti, Lazio

7. Piknik v Praze pro přátelé

8. Farma AgricoLa Leggera. Miglionico, Basilicata

 

9. První streetfood festival

10. Cestování Itálii na volno

11. Zakládání s.r.o.

12. Streetfood festivaly

13. Přírůstky v rodině

14. Vlastní výroba risotto

15. Výhra v soutěží „Den D“

16. Vysněný pronájem farmy. 4,5 hektarů v Jižních Čechách

 

 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *