Blog

Bologna za jeden den

  Velký den je třeba začít velkolepě. Vstáváme v 6 a chystáme se do Bologni. Počasí je obvyklé, tedy zataženo střídavě s deštěm. Už si z toho děláme spíš legraci, ale nutně bychom potřebovali dávku sluníčka opepřenou alespoň 20-ti stupňovou teplotou. Ale hlavu nevěšíme a po pečlivém nachystání několika svačinek a čajů na celý den vyrážíme za dobrodružstvím.

20160304_091030

První týden na farmě

2.3 Velký příjezd Jestli chcete něco říct, je to vážně mazec. První den toho největšího dobrodružství, na který jsme se půl roku připravovali a těšili. Začneme hned prvním zážitkem… kurka na povrchu křupavá, vevnitř jemná a hladká a střídka neslaná. Bílý chléb je typický pro Itálii, ke kterému jsme dostali nejjemnější kozí a kravský sýr